هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

تجمع عظیم حامیان فلسطین در مرکز لندن

انبوهی از معترضان حامی فلسطین در حال پیوستن به تجمع عظیمی در مرکز لندن هستند که همزمان با سالروز پایان جنگ جهانی اول در مرکز این شهر برپا شده و انتظار می‌رود صد‌ها هزار نفر در این راهپیمایی شرکت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ این راهپیمایی تحت عنوان «راهپیمایی ملی برای فلسطین» از ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی شروع شده و جدیدترین تجمع از سری تظاهرات‌هایی است که از زمان اجرای حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه برگزار می‌شود.

به نوشته خبرگزاری رویترز، پیشتر وزیران دولت انگلیس تقاضا کرده بودند راهپیمایی امروز به دلیل مصادف شدن با سالروز آتش بس جنگ جهانی اول که در آن یاد کشته شده‌های این جنگ گرامی داشته می‌شود، لغو شود.

پلیس لندن از بسیج حدود ۲۰۰۰ نیروی خود در واکنش به این تظاهرات بزرگ خبر داده و تهدید کرده با هر تظاهرکننده‌ای که باعث اختلال در نظم شود، برخورد می‌کند.

مسئول سازمان «کارزار همبستگی فلسطین» که تجمع امروز را سازماندهی کرده، گفته تظاهرکنندگان به بنای یادبود «سنوتاف» واقع در نزدیکی دفتر ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس نزدیک نخواهند شد و پایان این تجمع در مقابل سفارت آمریکا در لندن که سه کیلومتر با آنجا فاصله دارد، رقم خواهد خورد.

نخست وزیر انگلیس با تجمعات حامیان فلسطین در کشورش مخالفت کرده و مدعی شده که ممکن است باعث خشونت بشوند.

تظاهرات قبلی سازمان کارزار همبستگی فلسطین عمدتا صلح آمیز بودند، اما پلیس انگلیس بیش از ۱۰۰ تن را بابت اتهاماتی نظیر «حمایت کردن از حماس» به این دلیل که در بریتانیا به عنوان یک گروه ممنوعه اعلام شده، بازداشت کرده است. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار